ekoder.org

BURS ŞARTLARI DETAYLI AÇIKLAMA (20.08.2020)

BURS ŞARTLARI DETAYLI AÇIKLAMA (20.08.2020)
ESKİPAZARLI BAŞARILI VE İHTİYAÇ SAHİBİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİMİZE KARŞILIKSIZ BURS 20 Ağustos 2020 saat 20.00 DETAYLI AÇIKLAMA
Öncelikle şunu belirtmeliyiz ki derneğimiz hayırseverlerimiz ile öğrencilerimiz arasında köprü görevi üstlenmektedir.Bursu derneğimiz değil siz hayırseverlerimiz veriyor.Hayırseverlerimize yaptıkları ve yapacakları bağışlar için öğrencilerimiz adına şimdiden teşekkür ederiz.

SİSTEM NASIL ÇALIŞACAK?

Sistem dört temel üzerine oturacak. 1-Burs kampanyası 2-Burs Yönetmeliği 3-Burs Komisyonu 4-Başvuru Değerlendirme Krıterleri ve Puanlama Esasları Kalıcı ve kendini yaşatabilen bir sistem kurmak için öncelikle BURS YÖNETMELİĞİ hazırladık. Kimlerin burs talebinde bulunabileceği,başvuruda istenen evraklar, değerlendirme krıterleri,burs komisyonu oluşturulması ve komisyonun çalışma esasları gibi tüm kurallar bu yönetmelikte belirledik. Yönetmeliği internet sitemizde (www.ekoder.org) bugün itibarı ile yayınladık. Burs veren hayırseverlerimiz ve Öğrencilerimiz Yönetmeliğin tamamına buradan internet ortamında erişebilirler.Öğrencilerimiz burs başvuru formunu da internet sitemizden indirebileceklerdir. Eskipazarlı Üniversite öğrencilerimiz Yönetmelikte belirtilen başvuru evraklarını hazırlayarak,burs başvurularını 15 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında derneğimiz e-posta adresine (eskipazarekoder@yandex.com) elektronik ortamda veya Eskipazar dernek merkezimize elden yada posta yoluyla ulaştırabileceklerdir. Başvuru ve diğer hususlarla ilgili tüm ayrıntılar, Yönetmeliğin ilgili maddelerinde yer almaktadır.İhtiyaç duyulması halinde dernek whatsApp hattımızdan ( 05327257155-05359158116-05362251381), dernek mail adresimizden yada sosyal medya hesaplarımızdan bizlere ulaşarak sorular yöneltilebilir. Burs vereceğimiz öğrenci için esas olan, Eskipazarlı,başarılı ve ihtiyaç sahibi 4 yıllık üniversite öğrencisi olmasıdır.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ

, Kuruluşu ve görevleri Yönetmelikle belirlenmiş olan BURS KOMİSYONU tarafından Yönetmelik ekinde bulunan Değerlendirme krıterleri ve puanlama esasları çerçevesinde değerlendirilecektir. Burs Komisyonunda Dernekten 5 üyenin yanısıra Kaymakamlık,Belediye,Esnaf Odası ve Muhtarlar Derneğinden de birer temsilci yer alacaktır. Burs Komisyonu 20 Ekim-31 Ekim tarihleri arasında toplanarak ,Burs Yönetmeliğimiz ve eki Değerlendirme Krıterleri ve Puanlama esasları çerçevesinde çalışmasını yürüterek gerçek hak sahibini belirleyecektir. Komisyon, çalışma sonunda başvuruda bulunan öğrencilerimizi puanlarına göre sıralayarak sonucu Dernek Yönetim Kuruluna bir tutanakla bildirecektir.Burs almayı hak kazanan öğrencilerimiz Kasım ayının ilk haftası içinde Yönetim Kurulunca kamuoyuna duyurulacaktır.

BURS MİKTARI,SAYISI VE ÖDEME ZAMANI NASIL OLACAK?

Burs hakkı kazanan öğrencilerimize Kasım ayından itibaren ve 1 Ekim tarihinden geçerli olmak üzere 8 ay boyunca 250 TL/ay hesaplarına otomatik olarak dernek burs hesabı havuzumuzdan internet bankacılığı yoluyla otomatik olarak gönderilecektir. Kampanyamız an itibarı ile başlamış olup şu anda 36 öğrenci kontenjyanına bir ve daha fazla sayıda öğrenciye burs veren Eskipazarlı hayırseverlerimizin desteği ile ulaşmış bulunuyoruz. Motivasyonu ve ilgiyi artırabilmek için Hayırseverlerimizin listesini yeni katılımlarla birlikte güncelleyerek her Cuma günü yayınlayacağız.

BURS KAMPANYASINA NASIL DESTEK OLURUM?

Eskipazar Ziraat Bankası Şubesi ESKİPAZAR BURS HESAP NO: TR 5900 0100 0468 6054 2960 5003 Hiç limit koymadan hayırseverlerimiz istediği kadar miktarı, ister bir defada ister her ay düzenli olarak,o ayın son gününe kadar internet havalesi yada Ziraat Bankası Şubelerinden yukarıdaki hesabımıza yatırabilecek.Hesap numaramız İnternet sitemizde de yayınlanacak.

BURS VERMEK İÇİN SİSTEM NASIL ÇALIŞACAK?

1-PEŞİN OLARAK EN AZ BİR ÖĞRENCİ TUTARINDA BURS VERENLER (Liste_1)

An itibarı ile 36 öğrencimizin bursunu karşılayacak 72.000 TL hayırseverlerimiz tarafından 15 EKİM tarihine kadar hesabımıza yatırılmak yada otomatik ödeme talimatı verilerek derneğimize bildirimde bulunmak üzere karşılandı.

2-BÜTÇESİNE GÖRE İSTEDİĞİ MİKTARDA BURS VERMEK İSTEYENLER (Liste_2)

an kampanyamız açılmış olup, bütçesine göre az çok demeden dilediği kadar burs katkısı vermek isteyenler katkı vermek istedikleri miktarı bize telefonla bildirebilirler. Yarından itibaren de hesaba para yatırmaya başlayabileceklerdir.Bu şekilde havuzda biriken her 2.000 TL için, daha önceden komisyonumuz marifeti ile belirlenmiş öğrenciler arasından bir öğrenciyi daha burs verdiğimiz sayıya ilave edeceğiz. Yani hesabımıza girmiş ödemeler üzerinden yeni bir öğrenciye daha burs vermiş olacağız.Amacımız öğrencilerimizi yarı yolda bırakmamak.Başladığımız öğrenciyi sonuna kadar burs verebilmektir.

BURS VERİLECEK ÖĞRENCİLER NASIL BELİRLENECEK?

Öğrenciler Okul kayıtları Eylül ayı içinde başlayacak.Öğrencilerimiz 15 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında evraklarını tamamlayarak yukarıda açıklandığı şekilde derneğimize başvuruda bulunabilecek. Sistemimizde, Başarılı,İhtiyaç sahibi olan Kız öğrencilerimiz ile yetim,öksüz ve 1.derece yakını şehit öğrencilerimize,puanların eşitliği durumunda öncelik tanınacaktır. Burs ödemelerimiz 1 Ekimden geçerli olmak üzere Kasım ayı ilk haftasında başlayacaktır. İlçemize,hayırseverlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dileriz.

Mail Gönder


Ad Soyad :  *
Telefon No :  *
Mail Adresi :  *
Konu :
Mesaj :
Dosya Eklentisi :
Güvenlik Kodu :
   
     
      


YukariCik